Wandelcoaching bij overgewicht

Je voedingspatroon veranderen,  bewegen en reflecteren op waar je overgewicht vandaan komt en hoe je daar mee om kan gaan. Dat zijn de basis ingrediënten van een weekje wandelcoaching als je overgewicht hebt en een intensieve start wilt maken met afvallen en alles daar om heen. Het wordt een smakelijk weekje wandelcoaching waarin je leert genieten van gezond eten, zonder schuldgevoelens en je valt nog af ook!

Eilandcoaching dietist Hilversum doet de consulten wandelend.

Wat gaan we doen?

Dag 1 : we gaan onderzoeken waar jou overgewicht door ontstaan is, je gezinsgeschiedenis, je eet- en leefpatroon, je eetgedrag, je dieetgeschiedenis, je karakterstructuur…allemaal zaken die de eerste dag aan bod komen. Dat betekent dat dag 1 ook best wel spannend is. Naast dit alles focussen we ook op tussendoortjes. Dit is tevens onze reisdag.

Dag 2: het vervolg op dag 1 en aandacht voor het ontbijt.

Dag 3: we gaan dieper in op je valkuilen en welke oplossingen daarvoor zijn. De lunch staat vandaag centraal!

Dag 4: aandacht voor ontspanning! Mindfullness-oefeningen en ademhalingsoefeningen leer je om ultiem te ontspannen. Hoe ga jij om met stress? Daarnaast aandacht voor drinken.

Dag 5: De warme maaltijd staat centraal en we gaan verder in op alles wat we de afgelopen dagen gedaan hebben.

Dag 6: Hoe verder? Wat ga je de komende weken doen, hoe kan je op lange termijn vasthouden wat je in deze week geleerd hebt? We sluiten af met een maaltijd in een restaurantje want uit eten hoort er ook bij.

Dag 7: we gaan naar huis met een leeg hoofd en een vitaler lichaam.

Iedere dag gaan we aan de wandel. Omdat we op een eiland zijn kunnen we ook wat zwemmen in zee. De meeste maaltijden maken we zelf en we duiken een keer een lekker restaurantje in. Alle voedingsadviezen zijn gebaseerd op Puur Gezond!

Waar en wat kost het?

Jij bepaalt naar welk eiland we gaan. Op de Wadden en op de meeste Canarische eilanden én op Ibiza en Menorca weet ik behoorlijk de weg en leuke wandelroutes te vinden.

Je betaalt voor een 7 dagen coaching 1049,00 ex btw. We staan staan 6 uur per dag aan je zijde. Reis en verblijfskosten komen daarbij voor jou rekening. Een deel van de dieetkosten (minimaal 180,-) kun je opvoeren bij je zorgverzekering. ben je ondernemer? dan is coaching fiscaal aftrekbaar.

Liever dichter bij huis en minder kosten? Dan begeleiden we je gewoon in het Gooi.