Vlieland, laat je hoofd leeg waaien

Vlieland is lekker dicht bij huis, er zijn brede stranden om je hoofd leeg te laten waaien, je kunt er vogels kijken in de Kroontjespolder, een excursie naar het Reddingshuisje maken, en er is volop mogelijkheid tot hardlopen. Vlieland is het hele jaar door rustig en een fijne plek om gecoacht de worden.

Vanaf Harlingen varen we in bijna 2 uur naar het autoloze eiland. Is “los laten” één van je doelen? Je laat nu de vaste wal en je dagelijkse beslommeringen letterlijk los. Eenmaal aangekomen in het dorp gaan we op een huurfiets naar onze bestemming. Dat kan een vakantiewoning of een hotel zijn, een camping, al naar gelang je budget. Wie begeleid wil worden naar een gezonder eetpatroon kiest het beste voor een vakantiewoning, dan hebben we de beschikking over een keuken.

Waaien doet het bijna altijd op een Waddeneiland, dus vooral als je veel aan je hoofd hebt ben je hier op je plek. Je kan je hoofd letterlijk en figuurlijk laten leeg waaien. Het fijne is dat Vlieland ook een goed eiland is om in beweging te komen, wandelend en/of hardlopend. Op Vlieland kan je de beginselen voor een goede hardlooptechniek aanleren en alvast een start maken met het beginnersschema. Als je moeite hebt met voelen is dit ook een mooie sport om door middel van het voelen van je lichaam een brug te bouwen naar het voelen van je emoties, van wat je eigenlijk wilt en wie je bent, etc. We kunnen ook sportief wandelen, dat is een goede manier om de vetverbranding op gang te brengen.

Een weekje of weekend coaching op Vlieland is ook erg geschikt voor wie een (beginnende) burn-out heeft. Je bent niet zo ver van huis  en dat geeft een veiliger gevoel dan een coachweek op Ibiza of La Palma.

Wat zijn de kosten?

Wat zijn de kosten? 945 ex btw voor 3 dagen = 4 uur coaching per dag. Exclusief reis en verblijf.

Een ander Waddeneiland? Texel! Makkelijk en snel bereikbaar en als je goedkoop en out-of-the-box wilt, ga je mee primitief kamperen voor rond de 12 euro per nacht.