Wandelcoaching op een eiland, het programma

Door Eilandcoaching laat je je intensief individueel laten begeleiden op een eiland. Je kiest voor een week Vlieland, Ibiza of La Palma. Uiteraard kun je je ook op een eiland naar keuze laten begeleiden voor één (bijvoorbeeld Texel) of meerdere dagen. Coaching op een eiland is ideaal voor alleengaanden. Je werkt aan jezelf, je hebt gezelschap én je bent op vakantie! Maar wat doen we eigenlijk op een eiland?

wandelcoach-hilversum

Dit is het programma op een eiland:

1. Intake / kennismaking Een gedegen intake heeft wat meer tijd nodig. We spreken jou hulpvraag door, bedenken de doelen die je wilt gaan bereiken. We plannen een datum en locatie en je krijgt alvast wat eerste adviezen. Ook bespreken we de praktische kant van de reis en de betalingsvoorwaarden. Boek jij een weekje coaching dan betaal je geen kosten voor de intake.

2. Naar de locatie: We ontmoeten elkaar bij de boot/haven of op het vliegveld. Vervolgens reizen we samen af naar de door jou gekozen locatie. Op Vlieland boeken we een vakantiewoning of een hotel naar jou keuze. Daarnaast huren we een fiets. Ook op Ibiza, kiezen we samen een vakantiehuis of een geschikt hotel uit op een rustige locatie en maken gebruik van een huurauto. Op La Palma verblijven we in een typisch Canarische woning of in een hotel in Santa Cruz.. Hier maken we gebruik van een huurauto, het openbaar vervoer, taxi’s of gaan we liften. Tijdens de (vlieg)reis hebben we ruim de tijd een persoonlijk plan op te stellen. Iedereen komt namelijk met een andere reden, de een wil op iets persoonlijks gecoacht worden, de ander wil  aan zijn voedingspatroon werken.

3. Hoe ziet de dag er ongeveer uit? 

08.30 – 09.30 uur ontbijt;  10.00 – 12.00 uur coachingsgesprekken en oefeningen; 12.00 – 13.00 uur    zelfreflectie;  13.00 – 14.00 uur lunch; > 15.00 uur  middagprogramma afhankelijk van de doelen + eiland verkennen / ontspanning; 18.00 – 19.00 uur tijd voor jezelf; 19.00 – 20.00 uur diner en rust / ontspanning. Alle maaltijden zijn inclusief. We eten gezond en indien nodig energiebeperkt. Je kunt er ook voor kiezen te detoxen of vasten.

4. Voor welk eiland kies jij? 

Vlieland: lekker dicht bij huis, brede stranden om je hoofd leeg te laten waaien, vogels kijken in de Kroontjespolder, excursie naar het Reddingshuisje, mogelijkheid tot hardlopen.

Ibiza: In tegenstelling tot wat je zou verwachten kun je op het groene eiland Ibiza de rust vinden die je zoekt. Mooie baaien en kustwandelingen, wandelroutes door de bossen, aangename temperaturen en lekker Spaans eten.

La Palma: De parel van de Canarische eilanden, ook wel La Isla Bonita genoemd. Weinig toeristisch met zwarte stranden, altijd mooi weer, een overweldigende natuur met zowel bos als vulkanen, we lopen er natuurlijk de Routa de los volcanos, heerlijke visrestaurantjes.

Tot slot Texel: Lekker dichtbij, makkelijk te bereiken. Voor een dagje Texelcoaching of als je wilt langer, eventueel kamperend in de duinen. De goedkoopste optie voor intensieve coaching.

5. Wat kost het? De prijs van een weekje coaching hangt af van het eiland, het aantal dagen en lees je op de afzonderlijke pagina’s op deze site. Er is een basisprijs voor het coachen (105 p.u., minimaal 4 uur per dag) en de rest bepaal  en betaal jezelf. Met de keuze van de accommodatie variëren je overige kosten. Kamperen (op Texel, Vlieland en Ibiza) maakt het uiteraard stukken voordeliger. Wel of niet een auto huren en zelf koken behoort allemaal tot de mogelijkheden en bepaalt mede de prijs. Bij dieetcoaching kan je in ieder geval  3 uren declareren bij je basisverzekering. Voor ondernemers is coaching 100% aftrekbaar!

Meer informatie nodig of een afspraak maken? Mail info@eilandcoaching.nl of bel: 06-24725912. Foto’s van al deze eilanden kun je hier zien.