La Palma, La isla bonita

La Palma, de parel van de Canarische eilanden, ook wel La Isla Bonita genoemd. Weinig toeristisch en met zwarte stranden. Altijd mooi weer, een overweldigende natuur met zowel bos als vulkanen. We lopen er natuurlijk de Routa de los volcanos en eten er in één van haar heerlijke visrestaurantjes. De gemiddelde temperatuur is zo’n 21 graden en de zon schijnt er volop. Een prima eiland om in alle seizoenen naar toe te gaan.

La Palma ligt op 4,5 uur vliegen van Nederland. Al voor 130 euro retour ben je er. Eenmaal aangekomen stappen we in een huurauto en rijden naar onze casita of hotel aan de zonnige kant van het eiland. Tijdens een aantal schitterende (stilte)wandelingen werken we aan jou persoonlijke ontwikkeling. Je kan kiezen uit eenvoudige korte wandelingen tot wat zwaardere van een halve dag. Of een ochtend coaching en ontspanningsoefeningen op een zwart strandje en daarna verse vis eten, wat dacht je daar van?

La Palma is bij uitstek geschikt om zowel mentaal als fysiek je grenzen te leren kennen en je eventuele neiging tot controle los te laten. En, letterlijk boven de wolken en boven jezelf uit te stijgen. Wanneer de wolken laag hangen, loop je hogerop in de zon. La Palma beschikt over een aantal mooie, rustige strandjes, geschikt voor een goed gesprek en oefeningen. En uiteraard voor een duik in zee.

Als je op La Palma gecoacht wilt worden vanwege je gewicht, eetgewoonten of vanwege een dieet, dan kiezen we het beste voor een casita, een typisch Canarische woning. We hebben dan de beschikking over een keuken en zo hebben we de meeste invloed op wat we eten. Op La Palma kun je heel makkelijk gezonde en vooral lekkere maaltijden samen stellen. Samen met de wandelingen die we maken zal je een goede start kunnen maken met jou nieuwe voedingspatroon. Heb je stress of zit je tegen een burn-out aan? Dan gaan we op dit eiland vooral werken aan ontspanning, slaan we zware wandelingen over maar gaan we wel genieten van mooie uitzichten.

Wat zijn de kosten? 1575 ex btw voor 5 dagen = 4 uur coaching per dag. Exclusief reis en verblijf.

Meer over het individuele programma en de wandelroutes lees je hier!

Een ander Canarisch eiland? La Gomera! Nog authentieker, en een stukje varen om er te komen.