Ibiza, het ideale eiland voor coaching

Ibiza is het ideale eiland voor coaching. In tegenstelling tot wat je zou verwachten kun je op dit vooral groene eiland de rust vinden die je zoekt. Mooie baaien en kustwandelingen, wandelroutes door de stille bossen, aangename temperaturen en lekker Spaans eten. Kortom, de relaxte sfeer die we willen om jou optimaal te kunnen begeleiden.

Ibiza hoort bij eilandengroep de Balearen. Er naartoe vliegen duurt ongeveer 2,5 uur. En kan soms voor gunstig geprijsde tickets. Aangekomen op het vliegveld huren we een auto en vertrekken naar onze bestemming in het Noorden van het eiland, daar waar het niet vergeven is van de toeristen. Overigens, buiten juli en augustus valt de hoeveelheid mensen hier reuze mee. En als ze er al zijn, wandelen doen ze niet! Wij echter wel.

De wandelroutes op Ibiza zijn mooi en niet al te zwaar. Daarom coachen we graag op Ibiza. Het voorjaar en najaar is hier bij uitstek geschikt voor. Dan zijn de temperaturen erg aangenaam. Ook om even lekker in de zee te duiken. Aan lichaamsbeweging dus geen gebrek op Ibiza.

We kiezen voor het Noorden omdat het leven daar relaxed is. Dat is te merken aan de hippies die er wonen. Ibiza is dus een goed eiland als je iemand bent die altijd gehaast is en daardoor zichzelf vergeet. Je kan bij de anderen de levenskunst van het relaxen  en genieten af kijken. Supergeschikt voor als je een (dreigende) burn-out hebt! Wil je helemaal uit je comfortzone? Eens heel wat anders dan je in het dagelijks leven gewend bent? Dan huren we geen woning of hotelkamer maar gaan kamperen op de hippiecamping La Playa Ibiza in Es Canar. Je kan er ook aan yoga en Afrikaanse dans doen.

Wat zijn de kosten?

Wat zijn de kosten? 1575 ex btw voor 5 dagen = 4 uur coaching per dag. Exclusief reis en verblijf.

Meer over coaching op Ibiza en de wandelroutes lees je hier!

Een ander eiland op de Balearen? Formentera! Met het helderste water ooit en een geweldige Piratenbar om even op een andere manier te ontspannen.