Ervaringen

“Mijzelf terug gevonden op Aruba”

Mijn eerste ervaring met eilandcoaching op One Happy Island Aruba;

Ik woon nu bijna een jaar op Aruba met mijn man en 3 kinderen. Gesetteld zeker en zo goed als gewend aan het eiland en een ander leven. Twee jaar geleden heb ik onwijs goede coaching gekregen van Annette. Het was de perfecte timing om haar te leren kennen alhoewel ik begon in een ontkenningsfase en mede dankzij mijn man de drempel over stapte om eens met haar te gaan praten. Ontkenning eindigde in acceptatie en groei. Ik heb heel veel geleerd in deze periode. Vooral de combinatie van het buiten lopen,chi running, mindfull lopen en ook ademhalingsoefeningen was echt iets voor mij. Ik ben graag actief en in de natuur en er ging een wereld voor me open qua nieuwe visies. Het was echt een eye-opener.

Een paar maanden geleden had ik veel baat bij een verfrissing van alles wat ik een paar jaar terug geleerd heb. Mijn man heeft toen gevraagd of Eilandcoaching naar ons toe kon komen om een week lang sessies in te plannen hier op Aruba. Ik moest even wennen aan het idee( net als onze ontmoeting) omdat jezelf kwetsbaar opstellen mij onwijs veel moeite kost (altijd bij alles denken dat je het wel zelf kan). Alleen het besef kwam toen Annette er uiteindelijk was, dat het wederom een juiste keuze was. Het verhuizen naar een eiland/het zorgen voor de kindjes/ geen baan meer hebben/mensen waar je graag mee praat missen en alle daarbij komende gevoelens moesten weer even een plek krijgen. Ik vond de week heel bijzonder. Alhoewel het echt een hele intensieve week was is het me heel veel waard geweest en heeft het me net weer even dat zetje in de goede richting gegeven die ik nodig had. De combinatie van yoga (waar ik hier ook mee begonnen ben), (stil) wandelen ( en dan geen gesprekken hebben uitdaging was dit zeker, gezichtsgymnastiek ( wat ook zorgde voor helende lachbuien) en praten maakte het echt een soort retreat, een mooier kado ( van mijn man die het heeft geregeld ) had ik niet kunnen krijgen.

Via deze weg wil je nogmaals bedanken voor je tijd. Het was echt onvergetelijk. Het is voor mij een reis/leerproces over mezelf (terug) vinden, balans vinden, negativiteit mijden en positiviteit/creativiteit en alles wat je gelukkig maakt versterken. Zelf liefde, waardoor je dit uitstraalt naar de wereld om je heen. En dat juist daarom die ‘ eigen tijd ‘ om te leren, groeien en door te ontwikkelen iets is wat een ieder zichzelf gunnen mag!


 

“Alles wat ik niet meer durfde doe ik weer!”

Jarenlang liep ik vast door lichamelijke/geestelijke klachten en durfde ik niet te sporten!  Ingrid heeft mij uit deze negatieve sleur getrokken en alles wat ik niet durfde doe ik weer! Ik loop nu 3 keer in de week hard en voel me zowel geestelijk en lichamelijk stukken beter!

Marcella, Nijkerk


 

“In de korte tijd dat we samen bezig zijn heb ik veel dingen veranderd.”

In de korte tijd dat we nu samen bezig zijn, heb ik al veel dingen veranderd en verbeterd. Niet caloriëen of punten tellen, maar kiezen voor lekkere en gezonde dingen. Ze geeft je niet het gevoel dat je niks mag, ze helpt je juist goed voor jezelf te zorgen.

Yvonne, Hilversum


 

“Ingrid heeft een warme en open uitstraling. Het voelt al snel vertrouwd.”

De open en positieve benadering van Ingrid zijn voor mij een enorme stimulans.Ingrid heeft een warme en open uitstraling. Het voelt al snel vertrouwd. Zo nodig gaat Ingrid dieper op de dingen in.

Debora, Hilversum


 

Een coach met humor waardoor moeilijke gesprekken soms iets gemakkelijker worden. Gesprekken met ‘n lach en ‘n traan, en alles mag er zijn.

Jolanda, Noordwijkerhout


 

Een betrokken coach en ‘n warme persoonlijkheid. Tijdens gesprekken is er aandacht en de uitnodiging om te voelen wat zich in mij afspeelt. Dat is heel fijn voor iemand die eindeloos kan piekeren en de lat voor zichzelf hoog legt.

Helma, Nieuwegein


 

Ik heb Ingrid leren kennen als een warme, betrokken coach. Ze luistert echt naar je. Daarnaast gaat ze de diepte met je in en ze is niet bang om door te vragen. Zo kom je dichter bij je gevoel en bij datgene waar het echt om gaat.

Milou, Amsterdam


 

“Ik ben blij dat ik de stap heb genomen.”

Heel merkwaardig hoe je jezelf door middel van de werkwijze van eilandcoaching beter laat functioneren. Hele fijne coach, vooral makkelijk in de omgang en flexibele instelling. Ik ben blij dat ik de stap heb genomen.

Kees, Heemskerk


 

“…ik mij echt uitgenodigd voelde om dingen te delen.”

Zeer toegewijde coach, waarbij ik mij echt uitgenodigd voelde om dingen te delen. Ben er meer achter gekomen wat ik diep van binnen wil en hoop daar ooit te komen. Ik heb daar met Ingrid’s hulp vertrouwen in gekregen en heb er zin in!

Ellen, Amster dam


 

Ik ben zeer tevreden over de hardloopcoaching. IDe trainingen waren erg gezellig en
het helpt zeer om met iemand samen te lopen die motiveert.

Nina, Hilversum

Tersch, 2014 (65)