Coachreis “De overgang vieren op Menorca!”

Coachreis “De overgang vieren op Menorca!” Ja, je zal wel denken: “Valt er wat te vieren dan?” De overgang is een fase in je leven waar  jij als vrouw waarschijnlijk minder blij mee bent. Dat geeft stress. Je sluit een periode af. Een periode van kinderen krijgen en opvoeden, misschien heb je een huis gekocht en wat al niet meer. Iedere fase die eindigt gaat over in een nieuwe fase in je leven en dat kan je vieren. Zie de overgang als een echte overgang naar nieuwe keuzes in je leven. Je kinderen gaan uit huis en je hebt weer meer tijd voor jezelf en je sociale contacten. Eindelijk ook weer tijd om wat aan sport te gaan doen. Of yoga. Dat wilde je al zolang! Volgend jaar (2023) in de planning op Menorca! Het rustige zusje van Ibiza.

De overgang vieren op Menorca met Puur Gezond dietist Hilversum, Eilandcoaching.

Die opvliegers en vooral dat slechte slapen! Dat herkennen wij Eilandcoachers maar al te goed. Of dat je gewicht toeneemt, natuurlijk op je buik. En je houdt zo van je wijntje! Zeker nu je weer wat vaker met je vriendinnen afspreekt. Je hoeft immers niet meer op tijd thuis te zijn voor het kroost. Een lekker hapje hoort er ook bij. Maar die extra kilo’s zijn niet zo goed voor je hormoonhuishouding. Je wilt dus wat afvallen, minder hormoonschommelingen en beter in je vel zitten. Als voeding daarbij kan helpen dan doe je dat graag. Je houdt van gezond eten, het liefst zonder pakjes en zakjes, maar door je drukke leven lukt dat niet altijd. Op Menorca leren wij  jou in 6 dagen tijd stap voor stap hoe je met Puur Gezonde voeding de overgang door komt. In de ochtend een workshop over voeding en in de middag een geweldig mooie wandeling of yin yoga  en mindfulness op het strand.

Wijn en een zwembad. Oké, wij Eilandcoachers houden ook van een wijntje, toegegeven. Maar alcohol en hormonen, dat gaat niet goed samen, daar vertellen we je alles over tijdens deze leerzame en vooral plezierige en ontspannende week in ons huis met zwembad. Ingrid en Annette kunnen je ook leren hoe van je alcoholmomentjes af te komen. Wij kunnen het ook, dus waarom jij niet?! We gaan je  je tijdens deze week heus niet volledig  droog laten staan maar we genieten met mate.

coachreis de overgang vieren op Menorca, yinyoga Eilandcoaching

Yin yoga op het strand. Op Menorca  gaan we je laten kennismaken met yoga. Yin yoga wel te verstaan. Dat is een vorm van yoga waarbij de houdingen die je aanneemt vooral zijn gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten; ze rekken dieperliggende spieren, ontspannen ze en maken het bekkengebied los. Iedere houding wordt 3-5 minuten aangehouden  zodat het bindweefsel langzaam wordt opgerekt en beter gehydrateerd wordt. Het helpt je leniger te worden en te ontspannen. Door Yin yoga voel je je ook fitter, emotioneel stabieler, je hebt minder stress en worden je organen ondersteund. Dat laatste is van groot belang tijdens deze fase van hormoonveranderingen. Natuurlijk doen we de yoga zoveel mogelijk op het strand.

Yinyoga op de coachreis de overgang met Eilandcoaching naar Menorca

Geen botox maar een natuurlijke facelift. Zonder spuiten, prikken, en snijden gaan we tijdens week beginnende rimpels te lijf. Met behulp van gezichtsgymnastiek gaan we ons ware gezicht laten zien. Annette is al jaren docent gezichtsgymnastiek. Ze leert je op een hilarische manier oefeningen om je gezicht op een natuurlijke wijze strak te houden of te krijgen. Na deze workshop ben je volkomen ontspannen waardoor je ook weer beter slaapt.

Het verdere programma: Puur Gezond koken, wandelen, yin yoga, mindfulness én individuele coaching. Tijdens deze reis is er ook ruimte om met jou individuele coachwandelingen te maken waarin jij centraal staat. Waarin we je bijvoorbeeld kunnen leren met stress om te gaan. Zowel Ingrid als Annette zijn werken in het dagelijks leven ook als burn-out coach. Dus je bent in goede handen wat dat betreft.

Op Menorca vind je bijzondere archeologische opgravingen en een wandelpad langs de gehele kustlijn! Uiteraard kun je ook zelf of samen op pad gaan om deze mooie plekken en de stadjes op het eiland te bekijken.

dietist Hilversum Eilandcoaching: begeleiding bij de overgang op Ibiza

180,- korting. Weet je dat de zorgverzekeraar dieetbegeleiding vergoedt? In ieder geval 180,- op jaarbasis. Je vliegticket heb je er dus zo al bijna uit. En boek je samen met je vriendin, dan krijg je allebei 5% korting. Je betaalt voor deze week maar 1595,00. Daarvoor heb je accommodatie, eten, koffie, thee, water en sapjes, toegang tot alle workshops én individuele coaching. Alleen je vervoer regel je zelf. De coaches staan bijna 24/7 voor je klaar. Overigens, als je ZZP-er bent kun je coaching opvoeren als aftrekpost voor de belasting. Tel uit je winst!

Wanneer? In mei 2023 willen we een nieuwe reis plannen. Dan zijn de temperaturen nog aangenaam en het eiland is lekker rustig. We werken met kleine groepen van 4 – 6 deelneemsters. Aanmelden doe je door ons te mailen info@eilandcoaching.nl of bellen: 06-24725912 (Ingrid) of 06-42651656 (Annette). Natuurlijk ook als je meer informatie wilt. Wees er snel bij!

Boek je deze reis voor november 2022, dan ontvang je sowieso 5% korting!