Coaching op een eiland

Je wilt intensief de tijd hebben om te werken aan je persoonlijk proces en/of aan je leefstijl. Kies dan voor coaching op een eiland! Eilandcoaching begeleidt op eilanden bij overgewicht, stress/burn-out en andere stress gerelateerde voedingsproblemen. Maar je kan ook een week “detox-light” doen samen met Eilandcoaching.

eilandcoaching_prikkelbare_darm (10)

Een eiland doet wat met je.

Zodra je op een eiland komt voel je jezelf een ander mens. Zodra je op de boot of in een vliegtuig stapt kom je los van het vaste land. Los van je vaste patronen, los van jezelf. Je voelt je krachtiger om vanaf een hoge duintop je patronen onder ogen te zien, te accepteren en/of te veranderen. Dit is de eerste stap op weg naar verandering. Een eiland is altijd in beweging. Er staat geen hek omheen, het is grenzeloos maar je kunt er wel op zoek naar de grenzen waar je tegen aan loopt. Het voelt vrij. Laat je op een eiland intensief begeleiden naar bijvoorbeeld een gezonder gewicht. De coach staat 24 uur per dag voor jou klaar en je hoeft helemaal niets zelf te doen. Alles wordt geregeld. Je kan je volledig op jou proces focussen. Wat we doen bij een weekje coaching lees je hier.

Een greep uit ons aanbod:

Een dagje Texel coaching, individueel: 249,00*

Een hele dag coaching op een eiland: Texel (6 uur)! Ultieme aandacht voor jou (voedings)probleem. Heb je stress, overgewicht, overgangsklachten of andere problemen? Dan is een dagje Texel  zeer geschikt om in korte tijd stappen te maken. Texel ligt maar 15 minuutjes varen van Den Helder. Lees hier meer over een dagje Texel coaching.

 

Vitaliteit weekend op Texel, groep 4-6 personen: 399,00*

Eilandcoaching organiseert i.s.m. Truemove vitaliteitsweekenden op Texel voor maximaal 4 – 6 personen. Yin yoga, Puur Gezonde voeding, mindfulness, meditatieles, gezichtsgymnastiek, hardlopen en/of wandelen en individuele coaching zijn onderdeel van ons programma. Je leest er hier meer over.

 

Je kunt ook kiezen uit deze drie mooie eilanden voor individuele en groepscoaching:

coaching op Ibiza, La Palma en Vlieland

 

 

 

 

 

 

 

Gratis diner in een Spaans restaurant!

De intake en uitleg van het individuele programma op deze drie eilanden zal plaats vinden in een Spaans restaurant. Bij definitieve boeking krijg je de kosten voor dit etentje terug.