Burn-out coaching op een eiland

Het lijkt wel of bijna iedereen tegenwoordig aan stress lijdt. Jaarlijks heeft 17% van de Nederlanders burn-out achtige klachten of symptomen! De coronacrisis heeft daar een flink deel aan bijgedragen helaas. Een beetje stress helpt om effectief aan de slag te gaan. Teveel en te langdurige stress is ongezond. Gevoel, verstand en lichaam raken uit balans en er ontstaan typische klachten zoals fysieke en geestelijke uitputting waardoor helder en systematisch denken en emoties verwerken niet meer goed gaan. De energie en de voorraad aan voedingsstoffen raakt op en er ontstaan klachten zoals angst- en paniekaanvallen, hyperventilatie en depressieklachten. Lichamelijke klachten die we bij burn-out zien zijn o.a. maag-darmklachten zoals PDS, migraine en voedselintoleranties. Niet zo vreemd als je bedenkt dat stress je spijsvertering vertraagd en je weerstand verlaagd.

Burn-outcoaching Ibiza.

Wat gaan we doen?

Burn-out coaching kan ook, of misschien zelfs juíst op een eiland. In één of twee weken onderzoeken we door gebruikmaking van elementen uit de natuur en middels wandelcoaching welke patronen ten grondslag liggen aan jouw stress of burn-out en krijg je tools  om hier in het vervolg anders mee om te gaan. Leren ontspannen, goed eten, wandelen, en coaching, allemaal ingrediënten om er weer bovenop te komen.

Als je er echt helemaal uit wil kies je voor Ibiza of La Palma. La Palma eist fysiek wat meer van je, we bespreken met je of dit wel de juiste keuze is.  Ibiza vermijden we in juli en augustus. Zit je midden in je burn-out dan is burn-outcoaching op Vlieland of een ander Waddeneiland een betere optie. Dichter bij huis voelt dan vaak wat prettiger.

Wat kost het?

Burn-outcoaching is 100% aftrekbaar voor ondernemers! En tegenwoordig willen werkgevers ook mee betalen aan herstel. Wil je weten of burn-outcoaching op eiland iets voor jou is en wat het kost? Bel 06-24725912 of mail naar info@eilandcoaching.nl voor een vrijblijvend informatief intakegesprek.

Als je liever in eigen omgeving gecoacht wilt worden kan dat ook. Ingrid en Annette werken als burn-outcoach in hun eigen woonomgeving. Ingrid in de regio Noord Holland (Gooi) en Utrecht en Annette in de regio Rotterdam.