Anti-stress en -burn-out retraite op La Palma

Met Eilandcoaching mee naar La Palma voor een anti-stress en -burn-out retraite op La Palma?

Wat? De La Palma coachreis kan je altijd individueel bij ons boeken. Maar eind november organiseren ook we een retraite naar de parel van de Canarische eilanden. Ook wel La Isla Bonita genoemd. We zijn voor kwaliteit en kleinschaligheid, dus deze anti-stress en -burn-out week is met maar 6-8 coachees én 2 coaches. Individuele coaching, stiltewandelen,  yin-yoga, gezichtsgymnastiek en gezond eten vormen de basis van onze reizen. Met twee ervaren coaches om je de aandacht te geven die je verdient.

anti-stress en -burn-out retraite op la palma

Waar? La Palma! Je La Palma coachreis coachreis van 2017 duurt een week. La Palma is het eiland bij uitstek om tot rust te komen. Niet toeristisch, en altijd gemiddeld 23 graden. Een afwisselend groen eiland met mooie wandelpaden door bossen en over rood en zwart lava. Op La Palma kun je de stilte horen. Dus een prima plek voor stiltewandelingen. We verblijven in echte Canarische casita’s (met zwembad) in het dorpje Tijarafe.

Wanneer? Naar La Palma gaan we voor rust, en die is daar altijd te vinden. Zo tegen het eind van het jaar raakt de batterij zo’n beetje leeg. Vandaar dat we eind november, begin december een goed momenten vinden om de rust en stilte op te gaan zoeken. De anti-stress en -burn-out retraite op La Palma is van 27 november t/m 4 december 2017.

Waarom kies je voor onze retraite naar La Palma? Vooral omdat je rust wilt in een schitterende omgeving waar je waarschijnlijk nog nooit bent geweest.

 • Je voelt je gestrest, zit tegen een burn-out aan of hebt een burn-out
 • Je wilt zo tegen het einde van het jaar even opladen
 • Je wilt onthaasten in een nieuwe omgeving
 • Je wilt de stilte opzoeken maar niet alleen
 • Je bent benieuwd naar onze yin yoga en gezichtsgymnastiek
 • Je vindt het belangrijk om gezond te (leren) eten

Na deze coachreis op La Palma wordt er nog een individuele sessie in Nederland met jou gepland.

anti-stress en -burn-out retraite op la palma

Het programma: Bij het onderstaande groepsprogramma kun je vrijblijvend deelnemen aan alle onderdelen.

 • Voor de reis: Intake in ’t Gooi of Rotterdam en persoonlijke doelen bespreken
 • Dag 1: Reizen  naar de locatie, eind van de dag of in de avond yoga of mindfulnesswandeling
 • Dag 2: ochtendyoga, individuele coaching, ademhalings- en ontspanningsoefeningen
 • Dag 3: Stiltewandeling, workshop Puur Gezond eten en avondyoga
 • Dag 4: Individuele coaching, gezichtsgymnastiek
 • Dag 5: Ochtendyoga, stiltewandeling
 • Dag 6: Individuele coaching en je doelen voor de komende tijd bepalen,  talking circle en afscheidsdiner (optioneel) in een restaurant
 • Dag 7: ochtendyoga en terugreis
 • Na de reis: 1 individuele nazorgsessie in ’t Gooi of Rotterdam

 yin yoga La Palma: anti-stress en -burn-out retraite op la palma

Wat het kost?

Voor een week groepscoaching  betaal je 1495,- incl. btw. onder boeking van een tweepersoonskamer.

Inbegrepen: overnachting in een tweepersoonskamer, alle coaching en workshops, Puur Gezonde maaltijden, thee, koffie, fruit en noten. Overige drankjes en afscheidsdiner in restaurant voor eigen rekening. Wil je een kamer voor jezelf alleen? Dat kan, je betaalt dan een toeslag van 45,- per nacht. Ook de intake en nazorgsessie is inbegrepen.

De vliegreis en je annuleringsverzekering regel je zelf.  Een vliegticket heb je al voor 140,- retour. Transfer van en naar het vliegveld: 35,-. Je kan ook (met meerdere personen) een auto huren op het vliegveld. Handig voor als je zelf ook wat van het eiland wilt ontdekken.

De groepsreis gaat door bij voldoende deelnemers. Eilandcoaching kan de reis bij onvoldoende deelnemers annuleren tot 6 weken tevoren.

Handig om te weten: ben je ondernemer of wil je werkgever voor je betalen? Dan is coaching 100% fiscaal aftrekbaar. Een deel van de reis kunnen we voor jou als dieetadvisering factureren. Dan betaalt je zorgverzekeraar mee.

Wil je mee met de anti-stress en -burn-out retraite? Mail naar Eilandcoaching of bel 06-24725912.